Noi INFORMAŢII despre accidentul lui Michael Schumacher: Fostul pilot a ajutat-o pe fiica unui prieten, înainte de căzătură!

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, căzută într-o zonă dintre două pârtii, înainte de accidentul de duminică, în care a fost rănit grav. Potrivit Mediafax, care citează presa franceză şi germană de joi, chiar înainte de a cădea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten şi a ieşit în acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatră. Germanul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu partea dreaptă a capului de altă piatră. Patru minute mai târziu, când echipajul de salvare a sosit la faţa locului, Schumacher era conştient. El era confuz, tâmpla dreaptă îi sângera şi mai avea o rană ce se întindea până în spatele capului. Fostul campion şi-a pierdut cunoştinţa în elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.