Noi investiții în Trivale! Anunțul primarului Gentea!

0

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești a anunțat, recent, noi investiții în oraș. Concret, este vorba derspre lucrările de execuție a platformelor subterane pentru containerele de gunoi din cartierul Trivale. Vor fi înființate 23 de platforme de colectare a deșeurilor pe 5 fracții (deșeuri menajere, biodegradabile, hârtie/carton, plastic/metal, sticlă).

CITEȘTE ȘI: VIDEO. BĂTAIE ÎNTRE ROCKERI ȘI MANELIȘTI ÎNTR-O PENSIUNE DE PE VALEA ARGEȘULUI! SCANDAL MONSTRU!

„Am demarat lucrările de execuție a platformelor subterane pentru containerele de gunoi din cartierul Trivale! S.C. Hidroconstrucția S.A. are contractate lucrările pentru cele 23 de platforme de colectare a deșeurilor pe 5 fracții (deșeuri menajere, biodegradabile, hârtie/carton, plastic/metal, sticlă).

Peste 130 de containere îngropate vor asigura o colectare igienică, selectivă, similară oricărui oraș european dezvoltat. Locatarii blocurilor din zonele în care sunt plasate platformele de gunoi vor avea cartele de acces. De altfel, sistemele electronice asigură nu numai accesul, ci și monitorizarea și gestionarea datelor ce provin de la toate echipamentele utilizate pentru colectare selectivă.”, a anunțar recent primarul Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata