Noi schimbări pentru utilizatorii WhatsApp! Ce modificări apar!

0

WhatsApp va permite utilizatorilor săi să părăsească grupurile fără a-i notifica pe ceilalţi membri şi să controleze cine poate vedea când sunt online, în cadrul unei actualizări de confidenţialitate din august a aplicaţiei de mesagerie, a anunţat recent compania.

„Vom continua să creăm noi modalităţi de a vă proteja mesajele şi de a le păstra la fel de private şi sigure ca şi conversaţiile faţă în faţă.”, a declarat Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care deţine WhatsApp.

În prezent, când un utilizator părăseşte un grup apare o notificare în partea de jos a conversaţiei prin care ceilalţi membri ai grupului sunt informaţi de acest lucru. De asemenea, în timp ce un utilizator are deja posibilitatea de a dezactiva o funcţie care îi informează pe alţii dacă a citit un mesaj, nu poate ascunde faptul că este online şi utilizează WhatsApp.

Cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp vor avea, de asemenea, posibilitatea să-i împiedice pe alţii să facă capturi de ecran ale mesajelor „menite să fie văzute o singură dată”, care sunt concepute să dispară după ce au fost deschise. Instrumentul de blocare a capturilor de ecran este în prezent în teste, a precizat WhatsApp, şi va disponibil în curând pentru utilizatori.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata