Noi vouchere de 1000 lei pentru români! Cine le poate accesa?

0

Noi vouchere de 1000 lei pentru români! Cine le poate accesa?

Noi vouchere pentru o categorie de români vor fi acordate chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Concret, este vorba despre noi ajutoare care vor avea o valabilitate de cinci ani şi vor fi emise de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ca o completare la Legea porcului.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Beneficiarii vor fi micii crescători de porci înregistrați în Registrul Agricol care doresc să renunțe la creșterea porcilor din cauza restricțiilor impuse de pesta porcină. Aceștia trebuie să îndeplinească și următoarea condiție:  să se află în proximitatea unor ferme comerciale de creștere a porcilor pe o rază de 10 km.

Voucherele vor avea valoarea de 1000 lei. Propunerea se află în stadiul de inițiativă legislativă, depusă în Parlament de către Florian-Emil Dumitru, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata