Noi vouchere de 4.000 de lei pentru români! Cine primește banii?

0

Noi vouchere de 4.000 de lei pentru români! Cine primește banii? Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, a anunțat recent că românii ar putea primi noi vouchere de ajutoare, în valoare de 4.000 de lei. Concret, este voba de aproximativ 220 mii români (familiile cu peste cinci copii, românii care nu pot munci sau persoanele vârstnice, care trăiesc fără niciun sprijin) care vor primi bani pentru renovarea casei sau schimbarea unor electrocasnice: frigiderele, aragazul, mașina de spălat.

CITEȘTE ȘI: BIG BROTHER LA SPITALUL JUDEȚEAN! MEDICII ȘI PACIENȚII SE REVOLTĂ!

Ordonanţa de urgenţă este în lucru şi va ajunge pe masa Guvernului iar dacă va fi aprobată, banii ar putea fi primiți de români începând cu luna martie.

„Avem un pachet de servicii pe care îl oferim pentru trei categorii de beneficiari: familiile sărace cu mulți copii, persoanele vârstnice care locuiesc singure și care au vârsta peste 60 de ani şi plafonul de venit până în 2.000 lei, dar şi persoanele cu dizabilități. Este vorba de un pachet de servicii sociale care include și componenta aceasta de reparare a locuințelor, în special locuințele sociale care sunt proprietatea unităților administrativ-teritoriale, dar și proprietatea acestor categorii de beneficiari pe care le-am menționat.

Valoarea acestui voucher este de 4.000 lei pentru repararea locuințelor și, în plus, mai pot beneficia și de voucher pentru electrocasnice, pentru ceea ce înseamnă reintegrare socială, tot în valoarea de 4.000 lei. Avem o țintă de 220.000 de beneficiari pe care o avem stabilită conform programului operațional.”, a anunţat recent ministrul Fondurilor europene, Marcel Boloş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata