Noile vestiare de la Sala Sporturilor Trivale sunt gata

Zidul plângerii de la Sala Sporturilor Trivale este departe de a fi dărâmat, astfel încât extensia care a costat pentru 1 milion de euro să poată avea utilitatea pentru care a fost construită. În schimb, se poate spune că din surse extrabugetare, Adrian Bughiu, directorul adjunct de la DJTS Argeş, a reuşit să facă în extensie retuşurile necesare astfel încât meciurile echipei BCM U Piteşti în cupele europene să se poată desfăşura în condiţii normale. Astfel, ieri, oficialul de la DJTS Argeş a făcut, alături de jurnalişti, turul clădirii anexată de Sala Sporturilor, scoţând la lumină noile vestiare ale jucătorilor, antrenorilor şi oficialilor, sala de testare antidoping  şi cabinetul medical. „Tot ce vedeţi aici, mă refer la mobilier, zugrăvit proaspăt, schimbat instalaţii sanitare, s-au făcut fără niciun leu de la ANST. Ne-am descurcat cum am putut, prin relaţii, şi pot spune acum că m-am ţinut de promisiune”, a precizat Adrian Bughiu.
„Sala Sporturilor ar trebui să rămână la ANST“
Totodată, directorul adjunct de la DSTS Argeş s-a pronunţat şi în privinţa posibilităţii ca Sala Sporturilor Trivale să treacă din patrimoniul ANST în administrarea autorităţilor locale: „Din punctul meu de vedere ar fi mai bine ca sala să rămână la ANST şi să găsim soluţii de implicare şi din partea autorităţilor locale. Oricum, intenţia noastră este să facem toate demersurile necesare pentru a face o sală polivalentă nouă, în contextul în care cea actuală este depăşită atât fizic, cât şi moral, fiind construită acum 40 de ani”, a concluzionat Adrian Bughiu.

4 miliarde de lei pentru dărâmarea „zidului plângerii“
Cât priveşte zidul care desparte extrensia de Sala Sporturilor Trivale, Dumnezeu ştie când va cădea. „Am reactualizat docu­mentaţia necesară şi o vom trimite din nou la ANST pentru a fi prinsă în bugetul pentru anul viitor. În total, cheltuielile se ridică la 4 miliarde de lei vechi. Nu ştim însă dacă vom obţine finanţarea în 2013, în condiţiile în care se încearcă acest lucru de 3-4 ani”, spune Bughiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.