Noua fântână arteziană de la sol din Câmpulung transformată în baie comunală!

Noua fântână arteziană de la sol din Câmpulung transformată în baie comunală! A fost pusă în funcțiune noua fântână arteziană din centrul orașului Câmpulung, după ce s-a reabilitat zona din jurul primăriei. Noua fântână arteziană de la sol este atracția copiilor dar și a adulților.

În fiecare seară aceștia își scot părinții din case pentru a se juca în centrul orașului. Fie fac jaloane cu bicicleta printre jeturile de apă, fie dirijează cu mâinile apa jeturilor acesta croind alt traseu față de cel stabilit pentru captare, spre dezamăgirea unor câmpulungeni care fac comentarii pe paginile de socializare. Nici adulții nu sunt mai prejos. Aceștia fac baie în jeturile de apă cot la cot cu copiii.

Noua fântână are două două linii perimetrale, cu câte 9 de jeturi de apă pe fiecare latură (cu o înălțime de 0,5 metri), ambele luminate cu bandă LED, dar și o linie centrală cu câte 9 de jeturi verticale, având o înălțime de 1 metru. Fântâna mai are și un senzor pentru reducerea înălțimii jeturilor de apă în caz de vânt puternic, dar și de un senzor de ploaie care va opri automat apa din fântână în caz de precipitații.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.