Noutate absolută la Publitrans! VIDEO

0

De astăzi, 3 noiembrie 2023, serviciul de transport public din Pitești este accesibil, oficial, și pe hărțile Google. Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile dorite, integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public atât pentru orasul Pitești, cât și pentru localitățile în care operează societatea Publitrans 2000.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Astfel, se poate planifica o călătorie din punctul A în punctul B, cu afișarea timpului de mers pe jos la și de la cele mai apropiate stații de transport, precum și vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectată. Aceasta se poate face accesând butonul de planificare a călătoriei de pe site-ul www.publitrans2000.ro sau direct din aplicația Google Maps, utilizând butonul „indicații de orientare” prin alegerea simbolului „Transport public”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata