Noutăţile lui Ianovschi

Din echipa care a jucat în Liga I în campionatul trecut au mai rămas şapte jucători, au fost transferaţi şase, şi au fost aduşi nouă fotbalişti tineri de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. În aceste zile vor mai fi aduşi doi sau trei jucători cu experienţă în Liga I şi a II-a.

Şapte rămaşi din vechea echipă, şase nou veniţi şi nouă juniori de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”
CS Mioveni a efectuat în aceste zile şase transferuri: portarul Remus Bordeianu de la Aerostar Bacău, şi jucătorii de câmp Lucian Răduţă de la Rapid, Ionuţ Stancu fost la Rapid şi ALRO Slatina, George Cotigă şi Andrei Panait foşti la F.C. Argeş, dar veniţi de la F.C. Dani Coman, şi fundaşul central Marius Pasăre de la ALRO Slatina. Contractele noilor jucători sunt pe doi şi trei ani. De asemenea, a fost semnat şi contractul cu antrenorul principal Mihăiţă Ianovschi, pe o durată de trei ani. Conducerea clubului din Mioveni va mai aduce în aceste zile încă doi sau trei jucători de valoare care vor fi titulari. De la Şcoala de Fotbal „Dani Coman” au fost aduşi nouă jucători de 16-17 ani care au câştigat cu o lună în urmă titlul de campioni naţionali la juniorii republicani, cu toate că erau mai mici cu un an sau doi decât adversarii lor. Din vechea echipă care a retrogradat din Liga I, acum mai sunt doar şapte jucători: Neaga, Mărgăritescu, Năstăsie, Olteanu, Miulescu, Coşereanu şi Popescu.
Au jucat aseară cu bulgarii
Aseară, pe stadionul din Mioveni, de la ora 18.00, noua echipă de la CS Mioveni a susţinut o partidă amicală internaţională, în compania echipei bulgare F.C. Ariston Ruse, fosta Lokomotiv Ruse. În viitorul campionat, F.C. Ariston Ruse este favorită la promovarea în Liga a II-a din Bulgaria.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.