„Nu a fost spălat niciodată”. Copil de două luni-în stare gravă la spital! Ce spune mama?

0

„Nu a fost spălat niciodată”. Copil de două luni-în stare gravă la spital! Ce spune mama? Un caz revoltător a pus autoritățile pe jar după ce un copil de doar două luni a fost adus la spital, chiar de mama sa, în stare gravă. Copilul a ajuns în UPU în stop cardio-respirator malnutrit, deshidratat și foarte murdar, el fiind resuscitat și dus în Terapie Intensivă. Cazul i-a șocat pe medici care au alertat imediat autoritățile, cu atât mai mult cu cât mama a povestit că înainte fusese la un alt spital unde nu a fost primită.

CITEȘTE ȘI: TERIFIANT! PERSOANE CU HANDICAP EXPLOATATE PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE DE STĂPÂNII DE SCLAVI! SOȚ ȘI SOȚIE-REȚINUȚI!

După ample verificări s-a constatat că declarațiile femeii sunt contradictorii. S-a dovedit că la ora precizată nu nu s-au prezentat la unitatea medicală din oraşul Urlaţi, fiind făcute verificări inclusiv pe camerele de supraveghere din unitatea medicală. Ulterior, femeia și-a schimbat declarația, susținând că a mers seara, nu dimineața. Cazul a ajuns și în atenția DGASPC. În momentul de față copilul este internat în secția ATI a spitalului de Pediatrie din Ploiești, medicii fiind foarte rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Cadre medicale au declarat că micuțul nu a fost spălat niciodată în cele două luni de viață și că a ajuns la ei foarte murdar și cu răni infectate.

„Copilul este în stare gravă, la Terapie Intensivă. Suntem rezervați, la momentul de față, însă, cu privire la un prognostic. A ajuns la noi subnutrit, cu plăgi infectate și foarte murdar. Nu a fost spălat de mamă niciodată. Starea de sănătate îi este atent monitorizată.”, a precizat managerul Spitalului de pediatrie pentru observatorulph.ro.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata