Nu e în carantină dar Câmpulungul s-a închis!

Nu e în carantină dar Câmpulungul s-a închis! A fost declarat primul municipiu în care cetățenii nu respectă ordonanța militară.

Astăzi în nordul județului Argeș a fost prezent prefectul Emanuel Soare alături de inspectorul șef al Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu. Nu au fost singuri în teren ci alături de jandarmi din cadrul Detașamentului 1 mobil și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

In teren se va afla permanent Centrul de Telecomunicații Mobil, primul echipament de acest fel achiziționat în România, de Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș. Acesta filmează și transmite toate situațiile în timp real.

La Câmpulung cetățenii au reclamat faptul că autoritățile locale nu se implică așa cum ar trebui pe de altă parte cetățenii sunt puțin cam relaxați, fac plimbări prin oraș, fac cozi la bancomate, aglomerează magazinele, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Câmpulungul începând de astăzi este un oraș închis, forțele de jandarmerie, de poliție și de poliție locală vor acționa în echipe mixte, în puncte fixe, vor patrula, vor verifica fiecare cetățean, nu vor permite niciun fel de abatere, de încălcare a normelor de siguranță.

Semnalul prefectului Emanuel Soare este unul clar! Suntem în situație de urgență, sunt ordonanțe militare în vigoare, nimeni nu este mai presus de lege, iar persoanele care s-au întors de curând din străinătate trebuie să înțeleagă că în România și în județul Argeș, sunt niște reguli iar responsabilii județului vor depune toate eforturile necesare să-i convingă pe cetățeni că aceste reguli trebuie respectate pentru că fiecare cetățean este responsabil pentru propria sănătate, iar autoritățile publice nu vor permite niciunui alt cetățean să îi pună în pericol pe ceilalți mai ales în această pandemie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.