Nu e glumă! Vicele de la Câmpulung și-a luat consilier personal

0

Nu e glumă! Vicele de la Câmpulung și-a luat consilier personal. Pentru prima dată în istoria administrației publice locale, vicele are un consilier personal.

Propunerea în fața consilierilor locali a fost la începutul anului și aceștia au fost de acord. Formalitățile s-au concretizat cu data de 12 aprilie. Viceprimarul Nicolae Zaharia a anunțat pe pagina pagina sa de socializare că începând cu data de 12 aprilie a angajat un consilier personal pentru o perioadă de minim 5 luni.

,,Salariu net este de 2.600 lei, iar atribuțiile sunt legate în special de proiectul amplu „Câmpulung 2021- Capitala scrisului românesc” și de urgentarea procesului de identificare și atribuire a locurilor de parcare. (Recunosc că acest proces este unul dificil și lucrurile nu au decurs așa cum îmi doream).

Consilierul este Petruț David, absolvent cu studii de licență și master al Facultății de Drept și al Facultății de Arte. A urmat numeroase cursuri și programe postuniversitare, fiind acreditat ca manager de proiect, formator și specialist în inovare publică și strategii Smart City”, a scris viceprimarul Nicolae Zaharia pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata