„Nu este stilul meu ca la prima adiere de vânt să mă retrag în munți!” Prefectul Perianu – primele declarații – după decizia instanței în dosarul Bulevardul Pardon!

0

Prefectura Argeș ar putea ataca decizia judecătorilor de la Tribunalul Argeș prin care s-a decis respingerea acțiunii pentru anularea autorizației de construcție a Bulevardului Pardon. Prefectul Radu Peranu a anunțat că se așteaptă motivarea deciziei, se va cere o nouă serie de clarificări de la Inspectoratul de Stat în Construcții, vor fi analizate motivele pentru care a fost respinsă acțiunea și se va lua o decizie clară.

„Instanța a respins acțiunea inițiată de Prefectură la cererea ISC. În niciun caz nu este stilul meu ca la prima adiere de vânt să mă retrag în munți. Aștept cu nerăbdare motivarea sentinței. Fac, de asemenea, precizarea că inaintea pornirii acestei inițiative, am cerut explicații ISC. Așa cum tratez acțiunile Prefecturii, la fel am trat-o și pe aceasta. Nu am tratat-o personal sau ca un joc de fotbal. Voi milita pentru respectarea legalității. Cum oricine vrea să își construiască o casă sau un gard trebuie să obțină toate documentațiile, așa trebuie să facă și autoritățile locale. Fac precizarea a faptului că este dată în primă instanță, există cale de atac. Vom analiza cu toată responsabilitatea situația de față” a declarat prefectul Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata