„Nu mai da că mi-e rău, te rog!”  Elevă de 11 ani, bătută cu bestialitate de două colege! Scene halucinante!

0

„Nu mai da că mi-e rău, te rog!”  Elevă de 11 ani, bătută cu bestialitate de două colege! Scene halucinante!

Șocant! O elevă de 11 ani a fost snopită în bătaie de alte colege, chiar în curtea liceului. Totul se pare că a pornit de la o discuție contradictorie între copila de 11 ani și alte două colege de 12 ani. De aici conflictul a degenerate foarte rapid, copila fiind trântită la pământ, lovită cu pumnii și picioarele și, călcată la propriu, pe cap.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 20 ANI – TRANSPORTATĂ DE ELICOPTERUL SMURD DIN MUNȚI LA SPITAL! MISIUNE ÎN PREMIERĂ PENTRU SALVANONTIȘTI!

Incidentul șocant a fost filmat de alți elevi, iar imaginile au ajuns atât la mama fetei, cât şi în spaţiul public. Mama fetei, revoltată, a mers la poliție și a depus plângere. În momentul în care o loveau cu pumnii și picioarele, cele două eleve de 12 ani, revoltate, au avut și un limbaj agresiv. Din înregistrări se poate observa cum copila bătută le implora să nu o mai lovească, că nu mai poate și îi este frică. Însă, din păcate, fără niciun rezultat. „Las-o că i-ai dat în cap, Carina”, se aud mai multe voci pe fundal ale colegilor care au asistat la scenele şocante, dar nu au intervenit. Incidentul șocant s-a petrecut recent în curtea unui liceu din Hunedoara.

„În data de 5 septembrie 2023,  în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani.

Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic.”, transmite IPJ Hunedoara.

Discuții halucinante în timpul bătăii. Nimeni nu a intervenit!

  • Agresoare: De ce o bârfeşti? Ce treabă are Carina în toată faza asta? Eşti invidioasă pe ea?
  • Victima: Nu mai da
  • Agresoare: Păi dacă eşti proastă
  • Victima: Auuuu, nu mai da!
  • Agresoare: Dacă mai zici o dată de ea mă jur că te bat
  • Victima: Nu mai da în mine că mi-e rău, te rog, nu mai pot, mi-e rău. Carina, te rog, mi-e rău. Mi-e frică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata