„Nu știm ce a fost acolo cu adevărat!” Târziu – explicații după violul de la școala de vară AUR!

0

Claudiu Târziu, președinte al Consiliului de Conducere AUR a declarat că nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat în scandalul violului de la școala de vară organizat de formațiunea politică. Acesta a spus că totul s-ar petrecut pe fondul consumului de alcool, dar adevărul va ieși la suprafață în urma anchetei desfășurate de Poliție.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

„Până astăzi nu știm ce a fost acolo cu adevărat. A fost eticheta pusă de televiziuni: viol. Lăsăm poliția să facă cercetările și să spună ce a fost acolo. În acel incident nu au fost implicați membri de partid. După informațiile noastre se rezuma la băut alcool, inclusiv fata cu pricina. A doua zi, fața a fost însoțită de doi tineri acasă în Ialomița. După a apărut această situație. Nu s-au întâmplat în cadrul scolii de vara. Am pus la dispoziție tot ce se putea. Noi, chiar, solicităm că această anchetă sa fie o prioritate pentru a se afla adevărul.” a declarat Târziu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata