„Nu știm ce fumează Moșteanu, dar vrem și noi!” Mihai Coteț – reacție la fake news-urile lansate de deputatul userist!

0

Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș cu domiciliu stabilit la București, intervine în scandalul Bulevardului Pardon și profită de notorietatea pe care Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, o are în județul Argeș pentru a mai trage un pic de capital electoral. Mai exact, Moșteanu a cerut liderilor PNL Argeș și PNL Pitești să înceteze atacurile la adresa primăriței orașului de la poalele Mateiașului, atacuri care nu au existat niciodată.

Mihai Coteț, președinte PNL Pitești, a comentat public atacul lansat de Ionuț Moșteanu în mediul online și, ironic, s-a întrebat ce „fumează” demnitarul în momentul în care ia deciziile să saboteze toate acțiunile frontului politic de dreapta doar pentru a-și asigura încă un mandat de deputat.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! DEPUTATUL USR IONUȚ MOȘTEANU VREA SĂ CANDIDEZE DIN PARTEA PNL LA PRIMĂRIA PITEȘTI!

„Îmi cere public Ionuț Moșteanu (deputat USR de Argeș pentru cine nu a aflat încă) să încetez „atacurile la adresa Elenei Lasconi”. Asta mi-a amintit de o glumă făcută la adresa acestuia, la Balul Ancheta, când jurnaliștii și-au pus următoarea problemă: „Nu știm ce fumează Moșteanu, dar vrem și noi!”. Nu sunt singurii. Chiar mă întreb serios, nu în glumă, ce fumează Ionuț Moșteanu când nu fumează pipa păcii cu opozanți pentru a-și salva deputăția” este replica transmisă de liberalul Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata