„Nu te las, o să fie dezastru!” Cât l-a costat pe un piteștean infidelitatea?

0

O femeie din Pitești a fost condamnată definitiv la un an și patru luni de închisoare cu suspendare după ce a încercat să „stoarcă” o sumă de bani de la fostul iubit. Potrivit rechizitoriului, se pare că cei doi s-au despărțit după mai mulți ani de relație, iar femeia a găsit o oportunitate să își majoreze câștigurile. Astfel, i-a cerut bărbatului sume consistente de bani lunar pentru a nu-i spune soției acestuia despre relația dintre cei doi.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ CĂPITANI! CUM VREA TUDOSE SĂ DEZAMORSEZE SITUAȚIA?

Inițial, șantajista i-a cerut 5.000 lei, iar când a văzut că bărbatul nu este prea dornic să o plătească pentru tăcere a scăzut suma la 3.000 lei, iar ulterior la 2.500 lei. De asemenea, femeia l-a amenințat permanent că o să-i facă viața un calvar dacă nu primește sumele cerute.

„Din cuprinsul mesajelor purtate prin intermediul aplicației Whatsapp între persoana vătămată şi inculpată rezultă faptul ca, inițial, aceasta din urmă i-a solicitat suma de 5000 de lei in fiecare lună pe data de 10, după care îi solicită 3000 de lei, în cele din urmă comunicându-i că este de acord să îi fie remisă suma de 2500 de lei, spunându-i „dacă nu, haos”, „Nu te las”, „O să fie dezastru”, „diseară vin direct la tine să îți arăt ce pot face”, „ poți să accepți sau nu, ai două variante””. se arată în ancheta oamenilor legii.

„Ştie cineva cât m-a afectat pe mine treaba asta? Păi… îţi dau foc la casă!”

Fostul iubit s-a dus glonț la Poliție și a reclamat șantajul, astfel încât oamenii legii au organizat un flagrant în care bărbatul s-a dus cu banii. Nici măcar cu banii în mână, femeia nu  încetat cu amenințărilor, susținând chiar că o va omorî pe soția bărbatului și că îi va da foc la casă.

„Față de solicitarea inculpatei, persoana vătămată s-a întâlnit cu aceasta la data de 13.04.2022, moment în care i-a remis suma de 2500 de lei pe care o solicitase, iar din discuția purtată de cei doi au reieşit următoarele afirmații ale inculpatei: „eu vreau răzbunare”, – „oricum e de ajuns ce mi-ai făcut, că te-ai despărțit şi cât am suferit. Eu înţeleg din toată ecuația asta să afectez pe cine vreau, dacă e să te afecteze pe tine, înseamnă să te omor.”. ”Ştie cineva cât m-a afectat pe mine treaba asta? Păi… îţi dau foc la casă. Nu mă mai aduce la disperare, zbori cu totul de acolo, se alege praful de tot”, „##### eu fac depresie, era să mă omor la 35 de ani, să se aleagă… de mine… #### mă răzbun, o şi omor”, „A. da? Mă plăteai ? Acum trebuie să mă plătești ca să tac. Ea cum primeşte? Vreau şi eu să primesc fără să fac nimic.”. „du-te, schimbă număr, schimbă domiciliul, dar să vezi după aia ce bombardamente primeşti”.  „Bum, bum, bum, n-ai de ales. În momentul în care ai făcut vreo chestie proastă, nu neapărat asta, dispare înțelegerea, nu mai ţin cont.”” se mai arată în rechizitoriu.

După ce a fost prinsă în flagrant, femeia a fost dusă la audieri, unde a încercat să scape de acuzații susținând că bărbatul i-a dat banii pentru a-și plăti chiria. Mincuna nu a ținut și a fost reținută pentru 24 ore, ulterior fiind pusă sub control judiciar. După finalizarea cercetărilor, femeia a fost trimisă în judecată, iar magistrații de la Judecătoria Pitești au dat primul verdict: un an și patru luni de închisoare cu suspendare. Nemulțumită de sentință, femeia a contestat, iar judecătorii de la Curtea de Apel Pitești i-au respins recursu, păstrând sentința inițială.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata