„Nu vreau să devin țap ispășitor!”- șeful ANPC despre tragedia de la Ferma Dacilor!

0

„Nu vreau să devin țap ispășitor!”- șeful ANPC despre tragedia de la Ferma Dacilor!
Horia Constantinescu a fost aspru criticat după tragedia de la Ferma Dacilor deoarece, în urmă cu doar câteva , lăuda în spațiul online produsele și serviciile acestei locații. Fiind printre puținele autorități care și-au asumat inclusiv o relație de prietenie cu Cornel Dinicu, patronul locației care s-a făcut scrum și în care au murit nu mai puțin de 8 persoane, inclusiv fiul proprietarului.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 4 ANI GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN MICROBUZ! DETALII CUTREMURĂTOARE!
„Dumnezeu să îi ierte pe cei care au pierit în incendiu! De la ce am mâncat eu acolo şi promovarea produselor româneşti până la incendiu numai în mintea unora pot fi făcute legături. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră atunci când mâncaţi într-un local cereţi toate autorizaţiile. A mi se transfera vina altor autorităţi numai pentru că dă bine mi se pare jenant. Mă cutremură gândul că şi la nivelul altor locaţii promovate se pot întâmpla lucruri neprevăzute şi să devin ţapul ispăşitor.
Să se discute şi la nivelul bisericii pentru a fi eliminate spovedania şi iertarea păcatelor.
Mă întreb de ce nu se demarează o modificare a constituţiei şi a codului penal pentru ca tâmpeniile făcute la un moment dat în viaţă să devină o condamnare pentru tot restul existenţei. Să se discute şi la nivelul bisericii pentru a fi eliminate spovedania şi iertarea păcatelor. Reintegrarea în societate trebuie de asemenea eliminată şi trecut negru pe alb faptul că odată ce ai furat cireşe în copilărie nimic şi nimeni nu te va putea vreodată ierta”, a afirmat Horia Constantinescu pe pagina sa de socializare.

“Nu există condamnare mai mare ca aceea de a îţi îngropa propriul copil. Îmi este greu să cred că cineva ar fi putut accepta aceste riscuri expunându-şi propria familie. Nu ştiu pentru ce ar trebui să mă scuz eu?! Că în urmă cu 30 de ani îmi făceam prieteni fără să consult înainte globul de cristal şi să aflu ce urmează să facă aceştia în viaţă?! Că m-am oprit să mănânc jumări fără să iau în calcul trecutul celui care le produce?! Că am promovat un producător local şi produsele acestuia?! Ar trebui probabil construit un lagăr unde să fie trimişi toţi cei care la un moment dat au făcut tâmpenii mai mari sau mai mici!”, a mai afirmat şeful ANPC.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata