Număr unic de telefon pentru informații despre ajutoarele financiare acordate de ANPIS!

0

CALL CENTER ANPIS – Număr unic de telefon pentru informații despre beneficiile de asistență socială, acordate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială!

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

021.93.09! Este numărul unic de telefon la care puteți afla informații despre beneficiile de asistență socială, acordate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, prin cele 41 de agenții teritoriale și a municipiului București.
Serviciul de call center cu acoperire națională, asigură o comunicare eficientă și unitară cu cei peste 12 milioane de beneficiari, privind plata beneficiilor de asistență socială, respectiv măsurile aplicate clienților casnici de energie electrică și gaze naturale, acordate lunar, în valoare de peste 2,75 mld. lei.

Dezvoltarea acestui sistem operativ de comunicare rapidă vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite direct cetăţenilor, prin preluarea sesizărilor/solicitărilor telefonice. Operatorii call-center asigură comunicarea cu beneficiarii, conform programului de funcționare a instituției.

Eficiența comunicării prin intermediul call centr-ului este dată de distribuirea dinamică a apelurilor la operatorii disponibili, instruiți pentru a furniza informațiile privind beneficiile de asistență socială și a celorlalte tipuri de sprijin aflate în plata ANPIS.

Serviciul de tip call center este dezvoltat în cadrul proiectului “Politici sociale performante – strategie națională pentru implementarea performantă a politicilor familiale” – cod SIPOCA 706, cod MySmis 129604, implementat de MMSS și ANPIS, proiect care deține și o componentă de Helpdesk, menită să îmbunătățească relația dintre instituția publică și beneficiar, pentru creșterea calității serviciilor publice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata