O bucată de pământ de pe raza unei localități din Muscel arată ca pe Lună!

O bucată de pământ de pe raza unei localități din Muscel arată ca pe Lună! Asta după ce ploile torențiale din ultima perioadă au făcut dezastru. Mașinile aproape de a fi înghițite de pământ din cauza craterelor!

Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Și anul trecut au apărut cratere în asfalt iar șoferii care tranzitează DN 73 D au avut de suferit o perioadă lungă de timp, fiind dirijați pe o rută ocolitoare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza apei acumulate pe carosabil ca urmare a condiţiilor meteorologice din ultima perioadă, circulaţia rutieră este întreruptă în prezent pe DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

Autoritățile județului au ajuns la fața locului în încercarea de a găsi soluții care să conducă la deblocarea drumului calamitat.

,,Am încheiat procesul verbal de calamitate a zonei, a fost transmis la Regionala de Drumuri București, conducerea ne-a asigurat că în maximum 10 zile, vom avea constructor pentru refacerea drumului pentru a se putea da drumul la trafic cel puțin la cel ușor. Pentru traficul greu deocamdată nu am un răspuns, așteptăm o expertiză care se va face zilele acestea”, a declarat șeful drumurilor din Argeș, Gheorghe Mihăiță.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.