O femeie și-a pierdut viața, un copil și un bărbat se zbat între viață și moarte! Impact devastator între o mașină și un TIR!

5

O femeie și-a pierdut viața, iar un copil și un bărbat sunt în stare critică după ce au fost implicați într-un cumplit accident petrecut seara trecută între un autoturism și un TIR. Din primele informații, se pare că șoferul unuia dintre autovehicule a intrat în depășire fără să se asigure și a lovit celălalt autoturism frontal.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia, pasager în mașină, a murit pe loc, iar un copil și un bărbat au suferit leziuni extraordinar de grave și au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului.

CITEȘTE ȘI: DOI MINORI AU UCIS CU SÂNGE RECE UN BĂRBAT INFIRM! APOI I-AU ARUNCAT TRUPUL LA MARGINEA DRUMULUI!

„Marți, 12 iulie, la ora 21.41, pe D.N. 79, la ieșirea din localitatea bihoreană Nojorid, înspre Leș, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Pompierii au scos cele trei victime din autoturismul distrus, iar copilul și bărbatul au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ care le-au acordat primele îngrijri medicale și au fost transportați la spital.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! SNOPIT ÎN BĂTAIE ȘI LĂSAT FĂRĂ BANI ÎN PLIN CENTRUL PITEȘTIULUI!

„La ora 21.41, ISU BH a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 79, pe raza localității Nojorid, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane (o femeie, un bărbat și un copil) și un autotren” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maior Camelia Roșca.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al SAJ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

5 Comentarii
  1. […] CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEV… […]

  2. […] CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEV… […]

  3. […] CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEV… […]

  4. […] O femeie și-a pierdut viața, un copil și un bărbat se zbat… […]

  5. […] CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEV… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata