O hoață de 31 de ani prinsă când fura banii propriilor clienți!

0

O femeie de numai 31 de ani va fi judecată pentru delapidare findcă nu a putut face diferența între banii societății la care lucra și cei personali. Astfel că, încet, încet, a început să bage mâna în punguța societății, acțiune care nu i-a fost deloc dificilă, ea derulând o activitate de curier care încasa banii de la clienți. Însă, povestea nu a ținut la nesfârșit, găurile din firmă fiind observate, în cele din urmă. Femeia a fost denunțată la Poliție și urmează a fi judecată.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. PUȘTOAICĂ BĂTUTĂ CU PUMNII DE FOSTUL IUBIT ÎN PLINĂ STRADĂ!

În ziua de 07 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș – Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri, au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a reținut că o femeie de 31 de ani, din Pitești, având calitatea de curier cu atribuții de gestiune la o societate comercială, și-ar fi însușit în interes personal suma de 7.843,11 lei, reprezentând sumele încasate de la clienți în urma activității de curierat pe care o desfășura. Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata