O mare bancă din România-schimbare majoră! Mii de clienți afectați!

0

O mare bancă din România-schimbare majoră! Mii de clienți afectați!

Schimbări majore anunțate de una dintre cele mai mari bănci din România. Concret, este vorba despre Raiffeisen Bank care a luat o decizie radicală care îi va afecta pe mulți dintre români.

 

Asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, clienții băncii s-au confruntat cu probleme privind aplicația și site-ul pentru tranzacții. Banca a decis să renunțe la aplicația RaiPay, prin intermediul căreia oamenii pot face tranzacții sau plăti cu cardul. Concret, de la 1 ianuarie 2024 aplicația va fi dezactivată, iar clienții care vor efectua plăți cu telefonul mobil, atunci vor fi nevoiți să adauge cardul în Google Pay.

„Te informăm că aplicația RaiPay va fi dezactivată începând cu 1 ianuarie 2024 și nu va mai fi disponibilă în oferta băncii pentru serviciile de plată cu telefonul mobil. Pentru a face plăți cu telefonul mobil, te rugăm să îți înregistrezi cardul Raiffeisen în aplicația Google Pay cât mai curând posibil. Pentru a adăuga cardul în Google Pay, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  • Pasul 1: deschide aplicația de mobile banking Smart Mobile pe telefonul tău Android.
  • Pasul 2: mergi la secțiunea Carduri din aplicație.
  • Pasul 3: selectează cardul și apoi apasă butonul Adaugă în Google Pay.
  • Pasul 4: deblochează ecranul și plătește contactless cu telefonul tău, sigur și rapid.

Cu prietenie, Echipa Raiffeisen Bank”, este mesajul transmis de instituția bancară.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata