O mare companie anunță concedieri în masă! Mii de angajați vor rămâne fără locuri de muncă!

0

O mare companie anunță concedieri în masă! Mii de angajați vor rămâne fără locuri de muncă! O mare companie a început o a treia rundă de concedieri, ca parte a planului de mai multe miliarde de dolari al companiei de a reduce costurile. Concret, cea mai recentă rundă de reduceri de personal vizează membrii grupurilor de afaceri ale Meta şi urmează unei runde anterioare de concedieri din aprilie, care i-a afectat pe angajaţii în roluri tehnice.

CITEȘTE ȘI: LICITAȚII „ARANJATE” LA SPITALUL JUDEȚEAN ȘI 7 PRIMĂRII DIN ARGEȘ! PROCURORII DIICOT-INVESTIGAȚII AMPLE! VIDEO!

Meta a refuzat să comenteze, dar a trimis CNBC la o postare anterioară a CEO-ului Mark Zuckerberg, spunând că reducerile grupurilor de afaceri ale companiei vor începe la sfârşitul lunii mai. „Aşa cum am vorbit despre eficienţă anul acesta, am spus că o parte din munca noastră va implica eliminarea unor locuri de muncă şi asta va fi atât pentru construirea unei companii mai suple, mai tehnice, cât şi pentru îmbunătăţirea performanţei noastre de afaceri, pentru a ne permite o viziune pe termen lung”, a spus Zuckerberg în martie, într-o postare.

Investitorii au lăudat reducerea majoră a costurilor de către Meta, trimiţând acţiunile gigantului reţelelor sociale să crească cu 180% la 246,74 dolari pe unitate, de când au ajuns la sub 89 de dolari pe unitate, în noiembrie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata