ziarobiectiv.ro

O nouă bancă în România! Află de când!

0

O nouă bancă în România! Află de când!

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul aprobă actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României, afirmând că de peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa şi pe care o construieşte şi România în sfârşit.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

”Aprobăm actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României. De peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa, noi o construim în sfârşit.

Banca aceasta reprezintă veriga lipsă dintre banii Instituţiilor Financiare Internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României. Vom avea, astfel, instrumentele financiare adecvate proiectelor de care economia ţării are cu adevărat nevoie. Banii pentru obiective concrete, care să schimbe în bine viaţa românilor. ”, a anunțat Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata