O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice la Mioveni! Află când!

0
În perioada 8-18 decembrie, va avea loc în orașul Mioveni o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor reprezentate de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile. Locuitorii orașului Mioveni pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la campania de mediu organizată de operatorul de colectare SC Save the World by Recycling SRL, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.
Deșeurile electrice și electronice reciclabile vor fi preluate gratuit de operator, chiar de la domiciliul beneficiarului, în baza unei programări telefonice la numărul 0734.836.117, unde veți suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare. Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 09.00 – 13.00 în zona centrală a orașului Mioveni și 17.00 – 20.00 în celelalte cartiere ale orașului.
Ce deșeuri vor fi colectate?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata