O nouă campanie de dezinsecție la Mioveni!

0
Primăria orașului Mioveni informează că, în noaptea de joi, 11 august, spre vineri, 12 august, de la ora 22:00 până la ora 06:00, vor fi executate servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de țânțari și alte insecte dăunătoare mediului(substanța folosită fiind (Cymina PLUS).
În acest scop, vor fi utilizate tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.
De asemenea, de astăzi a început acțiunea de deratizare în gospodării(substanța folosită fiind Colbrom Pastă) și pe scările de bloc(substanța ulitizată fiind K-Othrine WG 250).
Produsele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.
În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.
Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata