O nouă metodă de înșelătorie! Sute de români păcăliți! Avertismentul poliției!

O nouă înșelătorie circulă pe diferite aplicații de mesagerie online în România, fapt pentru care reprezentanți ai Poliției Române au transmis un avertisment. Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, este vorba despre mesaje primite pe diferite aplicații de mesagerie online, prin care victimelor li se oferă posibilitatea de a obține niște bani, însă, înainte de a-i primi, ei trebuie să facă niște plăți.

„Nu vă lăsați păcăliți prin această înșelătorie, care circulă prin diverse metode de mesagerie online, folosindu-se mai multe scenarii. Varianta de față este această „bătrânică”, care are de oferit o avere. Mâine, poate apare un bărbat din Orientul Mijlociu, care deține o avere colosală și ce să vezi, cât ai clipi, te face om!

Tot ce trebuie să faci, și aici trebuie să vă dea și vouă cu virgulă: Doar să trimiți înainte niște bani… Banii nu cad din cer! Doar în filme!

Blocați numărul de la care ați primit solicitarea de a trimite diverse sume de bani, în schimbul promisiunilor de îmbogățire și sesizați Poliția! ”, se arată în mesajul respectiv.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.