O nouă minivacanță pentru români! Patru zile libere!

0

O nouă minivacanță pentru români! Patru zile libere!

Angajații români se pregătesc de o nouă minicavanță, ultima din an, în afară de Crăciun și Anul Nou. Concret, este vorba despre joi, 30 noiembrie, sărbătoarea de Sfântul Andrei și vineri, 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

CITEȘTE ȘI: SOȚIE DE PRIMAR DIN ARGEȘ-SINUCIDERE ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI!

Pe 30 noiembrie sărbătorim Sfântul Andrei, o sărbătoare legală în care angajații au o zi liberă. Imediat după, pe 1 Decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României, tot o sărbătoare legală și zi liberă. Pentru că în 2023, cele două sărbători pică într-o joi și vineri, românii au parte de o minivacanță sau un weekend prelungit care va dura 4 zile la finalul toamnei și începutul iernii.

Crăciunul vine și el cu o minivacanță pentru angajați. Ei vor fi liberi de pe 23 decembrie (sâmbătă) până pe 26, marți, a doua zi de Crăciun, și vor merge la muncă abia miercuri, pe 27 decembrie.

În 2024, în total, românii vor avea parte de 17 zile libere, perfecte pentru concedii și relaxare. Din păcate, șapte dintre aceste zile libere vor cădea în weekenduri, însă celelalte 10 vor putea fi valorificate în avantajul angajaților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata