O nouă victorie pentru CS Mioveni

Mihăiţă Ianovschi l-a bătut şi pe „Grecul“
Continuând seria meciurilor de pregătire, noua echipă de la CS Mioveni a jucat sâmbătă contra celor de la FCM Caracal, fostă divizionară B pregătită de Iordan Eftimie, zis „Grecul”, cel care a pregătit ani la rând gruparea din Mioveni. Echipa lui Mihăiţă Ianovschi s-a impus cu scorul de 3 – 2 prin golurile marcate de Lucian Răduţă, două, şi Mihai Olteanu. Pentru echipa lui Iordan Eftimie au redus scorul Coco şi Rioşanu. Partida a fost dominată de jucătorii gazdă care au condus permanent pe tabela de marcaj. Cu un lot nou în proporţie de 80%, antrenorul Mihăiţă Ianovschi caută formula ideală pentru o echipă care se vrea a fi una de contraatac, şi în acelaşi timp se consolidează relaţiile şi traseele de joc. Până acum rezultatele dau speranţe că CS Mioveni este pe drumul cel bun.
„Suntem o echipă de contraatac!“
„Este adevărat că mai avem de pus la punct mai multe lucruri, dar eu spun că suntem pe drumul cel bun. De altfel, şi în singurul meci pierdut în această perioadă de pregătiri am primit un singur gol şi acela pe o greşeală a lui Daouda. Suntem o echipă de contraatac, şi nu de joc poziţional, pentru că avem jucători majoritari, numai de acel profil, contraatacul. Până la startul campionatului avem timp să ne punem la punct cu ce este încă deficitar în jocul nostru”, spunea antrenorul Ianovschi.
Cârnu, Căpăţână, Florica şi Coco
În prima repriză au jucat echipele: CS Mioveni: Dănălache – Pasăre, Olteanu, Daouda, I. Stancu – Mazilu, Mărgăritescu, Năstăsie, Coşereanu – Neaga, Răduţă. Antrenor: Mihăiţă Ianovschi. FCM Caracal: Mogoşanu – Moşteanu, David, Mitroi, Rădulescu – Căpăţână, Rada, Coco, Bughiu – Niculescu, Ducioman. Antrenor:Iordan Eftimie. În repriza a doua au mai jucat la CS Mioveni: Dumitrache, Cotigă, Panait, Simion şi Biceanu, iar la FCM Caracal: Pârvu – Cârnu, Tudor, Ciobanu, Stan – Mihai, Rioşanu, Mitroi, Coco – Florica, Bocăneţ.
Nu l-au oprit pe Dinu Sânmărtean
Dinu Sânmărtean, fratele lui Lucian Sânmărtean de la F.C. Vaslui, a fost câteva zile în pregătiri la CS Mioveni. După ce l-a testat la meciul cu Chindia Târgovişte, antrenorul Mihăiţă Ianovschi nu l-a oprit în lot, astfel că Sânmărtean a plecat de unde a venit. În vârstă de 32 de ani, Dinu Sânmărtean a evoluat la echipe din Liga I precum Gloria Bistriţa, iar ultima dată a fost legitimat la Delta Tulcea.
Ivorianul Mariko Daouda va rămâne la echipă
În schimb, ivorianul Mariko Daouda, care este de 10 zile în pregătiri cu CS Mioveni, ar putea fi transferat la echipa argeşeană. Antrenorul Mihăiţă Ianovschi şi-a dat acceptul ca Daouda, fost jucător la Universitatea Craiova şi F.C. Argeş, să rămână la echipă. Numai că, pentru a fi transferat, lui Daouda trebuie să i se rezolve problemele cu viza şi cartea de muncă, probleme de care se va ocupa în principal conducerea clubului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.