O nouă zi liberă pentru elevi! Află când!

0

O nouă zi liberă pentru elevi! Află când!

Vești bune pentru toți elevii, la doar două săptămâni de la începerea anului școlar. Concret, conform ordinului privind structura anului școlar 2023-2024, în data de 5 octombrie nu se organizează cursuri. Este zi liberă pentru toți elevii si profesorii, care vor veni la școală, dar nu vor participa la cursuri, ca de obicei.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Mai exact, data de 5 octombrie 2023 marchează Ziua Mondială a Educației. În fiecare an, acest eveniment le vine cu o zi liberă pentru preșcolari, elevi și profesori. Aceștia nu fac cursuri o zi, dar se vor prezenta la unitățile de învățământ. Astfel, nu se fac ore în această zi și nici nu va trebui recuperată pe parcursul anului școlar. Se fac tot felul de activități speciale, iar fiecare școală alege cum sărbătorește.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata