O piteșteancă a născut într-o debara, asistată de medicul criminal Robe! Copilul aruncat la gunoi trăiește și are acum 3 ani!

0

Scandalul doctorului criminal de copii are ramificații și în Argeș, mai exact la Pitești, unde trăiește o familie care a trecut printr-o situație similară celor pentru care, deja, Florian Robe de la Polizu este arestat. Din fericire, pentru familia din Pitești și fetița lor nou născută aruncată la gunoi de medicul Robe, povestea s-a încheiat cu bine, o asistentă, înger păzitor, a descoperit fetița după ce fusese băgată într-o caserolă cu capac și aruncată într-un sac de medicul „Mengele”.

Fetița nou născută aruncată într-o caserolă cu capac și pusă într-un sac

Povestea a început pe 24 aprilie 2019 când medicii de la Pitești au trimis-o de urgență pe mama gravidă la o maternitate de renume din București. Ajunsă la Polizu, femeia a intrat pe mâinile doctorului care, acum, este acuzat de crimă și care, în prima fază a garantat că totul este în regulă. Două zile mai târziu urma să spună că nu are de ales și că pe primul loc este mama pe care o s-o și salveze. Copilului nu i-a dat nicio șansă. Potrivit tatălui, nici măcar nu au dus-o pe femeie în sala de naștere. I-au făcut injecții de dilatare și după ce a născut i-a spus că fătul este mort și a pus-o să semneze o hârtie în acest sens.  A luat fetița și a aruncat-o într-o tăviță.

Asistenta salvatoare a devenit nașa copilei

Tatăl fetiței a povestit cum el și soția lui au crezut de seara până dimineața că fetița lor nou născută era moartă. La schimbarea turei, asistenta de serviciu a întrebat-o pe mamă ce să facă cu corpul bebelușului: îl ia acasă sau îl duce la anatomie patologică. Pentru că totul părea suspect, mama a cerut autopsie. Asistenta a mers în camera frigorifică și s-a împiedicat de un sac în care se afla o caserolă cu capac din care au început să se audă scâncete. Probabil din cauza loviturii, copilul s-a pus pe plâns. Pentru că totul a părut o minune, asistenta s-a oferit să boteze copila.

„Medicul i-a zis “produs de concepție”, nu copil. S-a referit la el ca la un avort”

„Unul din cele mai urâte cazuri. Acest copil are 3 ani și ceva. Pe tot parcursul audierilor medicul i-a zis “produs de concepție”, nu copil. Copilul aleargă și se bucură de familia ei. O fetiță. Medicul nu i-a dat nici un drept la viață. S-a referit la el ca la un avort. A zis că nici a doua oară nu și-a dat seama că acel copil este în viață. Această naștere a avut loc într-o debara și el a fost declarat că fiind născut viu la vreo 36 de ore distanță. Așteptăm expertiza INML să se stabilească ce sechele are copilul în momentul de faţă. A spus în fața procurorilor că a fost anunțat de asistentă că trăiește și a zis că el a considerat că nu trăiește. Nașa copilului este chiar asistentă care a asistat și care a făcut și filmarea respectivă. Și ulterior, din cauza remușcărilor, a predat filmarea. Mama a stat 24 de ore cu știința că acel copil murise. I-a spus apoi că e o minune. Fetița are niște sechele. Asistenta care a filmat totul și care știa ce s-a întâmplat era dintr-o dată nașa copilului. Trei ani de zile s-a ținut sub tăcere. Părinții au aflat târziu. A fost întrebat ce s-a întâmplat cu acea foaie prin care mama trebuia să-și trimită copilul la incinerare. A fost îndrumată să fie incinerat. A spus că nu știe nimic despre ele, că nu el se ocupă de procedură. Nu a fost capabil să spună ce protocol a făcut cu privire la resuscitare copil. El considerând că e avort nu a făcut nimic. Sperăm că după ce o să iasă expertiza INML să-i interzică să mai profeseze. El este suspect. A depus acel protocol prin care spunea că ei ar considera că este un avort. El spune că nu a auzit copilul plângând și a considerat că e mort”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, după audierea medicului Florian Robe.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata