O singură farmacie din Câmpulung va avea program NON STOP

O singură farmacie din Câmpulung va avea program NON STOP. În Câmpulung nu mai este nicio farmacie deschisă non-stop din luna martie de când a fost declarată starea de urgență. Trei farmacii funcționau în acest regim 24 ore din 24. Se pare că activitatea acestora era legată de faptul că spitalul nu era ca acum cu activitate Covid.

Reprezentanții societăților din Câmpulung spun că le-au scăzut încasările de când spitalul nu are aceeași adresabilitate către publicul local din cauza transformării în Covid.

Mai mult decât atât respectarea măsurilor în vigoare cu clienții îi supune pe cei care dețin farmacii la cheltuieli suplimentare.

Primăria Câmpulung a trimis invitații la 11 farmacii din Câmpulung pentru a găsi o soluție ca să avem în oraș o farmacie NON STOP.

,,Din păcate au spus prezent doar trei. S-au plâns că nu e rentabil și au refuzat. Doar reprezentantul farmaciei Victoria a avut deschiderea necesară. În concluzie, farmacia Victoria de la Autogara va funcționa NON STOP și am decis ca în acest an, aceasta să primească aviz de la Primărie”, a scris primarul Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.