O societate din subordinea Primăriei Pitești angajează!

0

Societatea APĂ-CANAL 2000 S.A. Pitești organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de electrician echipamente electrice și energetice la Secția Operare Canalizare.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘUL ARE UN NOU SUBPREFECT! ANUNȚ OFICIAL!

Sarcinile de bază ale postului de electrician constau în supravegherea, întreținerea, reglarea, repararea, executarea de manevre, montarea și controlul instalațiilor și echipamentelor electrice și energetice din cadrul Secției Operare Canalizare.

Cerințele și condițiile de participare la concurs sunt: studii cu profil energetic, electrotehnic sau instalații electrice pentru construcții; apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălțime și pentru manipularea manuală a maselor; disponibilitate de a participa prompt la intervenții în caz de avarii; constituie avantaj deținerea autorizației de electrician, emisă de A.N.R.E. pentru gradul IIB sau îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege pentru obținerea acesteia.

Concursul constă într-o probă scrisă și un interviu ce include aspecte practice.

Bibliografia pentru concurs constă în manuale și cărți din literatura tehnică de specialitate referitoare la noțiuni de electrotehnică, măsurări electrice, mașini și acționări electrice, precum și Normativul pentru proiectarea, execuția și exploatarea instalațiilor electrice, indicativ I7-2011.

Candidații vor depune CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății, sectiunea „Clienți – Formulare”) și copii ale actului de identitate, actului de studii, autorizației de electrician gradul IB (după caz), la Ghișeul Unic al societății, situat în municipiul Pitești, bulevardul I.C. Brătianu nr.24A, județul Argeș, sau pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro, până la data de 16.02.2024, inclusiv, ora 16:00.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0248217399, în zilele lucrătoare, între orele 08:00-16:00.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata