Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre  moștenirea de milioane de euro! Ce a făcut vedeta cu banii!

0

Oana Zăvoranu a făcut recent dezvăluiri în ceea ce privește averea  de milioane de euro moștenită de la mama sa. Oana Zăvoranu a vorbit recent despre modul în care a gestionat averea lăsată moștenire de mama ei, Mioara, la 6 ani de la decesul femeii.

Recent, Oana Zăvoranu,  una dintre cele mai cunoscute vedete din România, atât datorită proiectelor sale de la TV, cât și pentru detaliile din viața personală,  a vorbit despre cum a gestionat averea de milioane de euro pe care a primit-o moștenire de la mama sa.

A lansat un parfum și a inaugurat o clinică

Deși Oana și mama sa nu au avut cea mai bună relație, vedeta a primit moștenire averea impresionantă de milioane de euro, pe care a gestionat-o într-un mod profitabil. Potrivit declarațiilor Oanei în urmă cu ceva timp, aceasta a moștenit până la 5 milioane de euro și o parte din acești bani a fost folosită pentru a investi într-o afacere de succes, scrie SpyNews.

”Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații.”

Mai mult, Oana a folosit o parte din avere pentru a lansa și un parfum de succes, afacere în care s-a folosit și de brand-ul pe care și l-a creat de-a lungul anilor, potrivit Viva.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata