Odihnă veșnică, Diana și Alexandru!” Doi tineri au murit într-un cumplit accident pe A1!

0

Doi copii au rămas orfani după ce părinții lor au murit în urma unui cumplit accident rutier petrecut în cursul zilei de ieri pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, pe raza localității Ionești, din județul Dâmbovița. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a lovit violent glisiera mediană. În mașină se afla și copilul lor, în vârstă de cinci ani, care a scăpat cu viață și a fost transportat la spital. În urma impactului, cei doi tineri au rămas încarcerați și au suferit leziuni grave. Acestea au fost preluate de echipajele medicale în comă și au fost transportate la spital. Din nefericire, eforturile imense depuse de medici au fost în zadar. Cei doi au pierdut lupta cu viața.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Dintre acestea, două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, potrivit ISU Dâmbovița.

Alexandru și Diana Giurcă se întorceau cu copilul de la un control medical făcut în București. Tânărul a lucrat ca bucătar în mai multe restaurante din Târgu Jiu, iar Diana era angajată la Centrul de zi „Christian” din Târgu Jiu.

„În această seară, un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului Christian este alături de membrii familiilor îndoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana și Alexandru!”, au transmis reprezentanții Centrului „Christian”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata