„Odihnește-te în pace, drag coleg!” Angajat al unei instituții publice-moarte neașteptată la 28 ani!

0

„Odihneste-te in pace, drag coleg!” Angajat al unei instituții publice-moarte neașteptată la 28 ani! Un tanar de doar 28 de ani a decedat ieri, pe masa de operatie după ce a ajuns la spoital cu o lovitură la cot. Accidentul s-a produs în timpul unui meci de fotbal, iar bărbatul, în urma unui consult, a fost programat pentru operație. Din nefericire, din cauze necunoscute, s-a stins pe masa de operație. Cazul este preluat de polițiști iar astăzi se așteaptă rezultatul autopsiei.

La aflarea tragediei, sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online.

„Valeriu Stoilov, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei in data de 8 martie, acuzand dureri ale cotului, in urma unei accidentari involuntare, in cadrul unui meci de fotbal alaturi de prietenii lui. In urma investigatiilor medicale, Valeriu Stoilov a fost programat pentru o interventie chirurgicala in cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023.

Pe 15 martie 2023, tanarul s-a prezentat la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru interventie.

Din pacate tânărul a decedat in timpul interventiei chirurgicale din motive necunoscute!

Lucratorii de politie din cadrul Politiei Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetarile in acest caz, in cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, sub aspectul savarsirii infractiunii de „ucidere din culpa” !

Directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa raspunda pentru a avea o pozitie manageriala, iar subordonatii acestuia au spus ca nu pot declara nimic pana la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc astăzi, 16.03.2023!

Valeriu Stoilov avea domiciliul in judetul Neamt si avea functia de cercetător la Centrul de Economie Montană „CE-MONT” din Vatra Dornei! „Odihneste-te in pace, drag coleg” este unul dintre sutele de omagii aduse in mediul online de catre colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov! Sincere condoleante familiei!”, se arată pe pagina de Facebook Radio Dorna.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata