Oficial! Au început lucrările la sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal din Pitești!

0

Una dintre cele mai problematice intersecții de la intrarea din Pitești, care de-a lungul timpului a dus la provocarea a nenumărate accidente va fi, a fost sistematizată printr-un sens giratoriu în această dimineață. Este vorba despre celebra intersecție de la Târgul Săptămânal care face legătura între Pitești și Albota-spre Slatina, Craiova, pe de o parte, și Bradu – Ștefan cel Mare, pe de altă parte și Strada Primăverii.

Încă de la primele ore ale dimineții, angajații ADP au montat balizele sensului giratoriu provizoriu, urmând ca în următoarea perioadă să înceapă și lucrările propriu zise.

Vă reamintim că în bugetul municipiului Pitești au fost alocați 848.000 lei pentru proiectarea și execuția noului sens giratoriu. Confluența dintre cele trei drumuri a fost greu de sistematizat din cauză că cele trei artere care se intersectează aparțin unor administrații diferite, cu bugete diferite, fiind nevoie de mai multe hotărâri ale consiiilor locale din Pitești, Bradu și a Consiliului Județean Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti-Arges

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata