Oficial! Când se deschid Farmacia Tei și Bebe Tei în Pitești!

0

Oficial! Când se deschid Farmacia Tei și Bebe Tei în Pitești! Farmacia Tei și Bebe Tei se deschid în Pitești. Grupul Tei, unul dintre cele mai puternice lanțuri farmaceutice din România, ce deține Farmacia Tei și Bebe Tei, se extinde la Pitești. Deși initial mult așteptata deschidere a fost anunțată pentru jumătatea lunii iulie, recent, Roxana Maftei, proprietara lanţului a anunțat că la mijlocul lunii septembrie piteștenii vor putea să își facă cumpărăturile atât din magazine, cât și din farmacie.

CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI PITEȘTI! 10 POSTURI SCOASE LA CONCURS!

Concret, începând cu luna septembrie, piteștenii vor putea merge la cumpărături și în Farmacia Tei și în Bebe Tei, pe galeria complexului Auchan Găvana.

„Comparativ cu primul semestru de anul trecut avem o creştere cu 12% a cifrei de afaceri. Pe 13 iulie am deschis Farmacia Tei în Popeşti- Leordeni (pe Şoseaua Olteniţei – n. red.) pe o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi, iar la mijlocul lunii septembrie deschidem  o farmacie, pe 700 de metri pătraţi, în Piteşti şi Bebe Tei pe 1.900 de metri pătraţi în cartierul Gavana.“, a declarant recent pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lanţului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata