Oficial! Când va fi inaugurat lotul trei al Drumului Expres Craiova-Pitești! Anunțul momentului!

0

Oficial! Când va fi inaugurat lotul trei al Drumului Expres Craiova-Pitești! Anunțul momentului!

Lotul trei al Drumului Expres Craiova – Pitești se va deschide sâmbătă la ora 12.00. Anunțul a fost făcut de Cristian Pistol, șeful CNAIR. UMB face ultimele pregătiri pentru finalizarea lucrărilor la pasajul Jitaru, pod pe care a reușit să-l construiască în doar patru luni.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

,,Mâine, la ora 12.00, deschidem circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România Craiova-Pitești ) ! Lucrările pe cei 31,75 km ai tronsonului 3 (Valea Mare – Colonești) ai DEX12 sunt finalizate cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual. De mâine se va putea circula pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robănești și Valea Mare (cei 39,85 km ai Tronsonului 2, Robănești- Valea Mare au fost deschiși în totalitate în vara anului trecut). Asocierea SA&PE Construct SRL – SC. Spedition UMB SRL – SC. Tehnostrade SRL – SC. Consitrans SRL s-a mobilizat foarte bine și pe acest proiect pentru finalizarea căruia a avut la dispoziție 36 de luni și 782,45 milioane de lei, fără TVA (finanțare asigurată prin POIM).”, a declarant Cristian Pistol, șeful CNAIR.

Reamintim faptul că, deschiderea lotului trei Slatina – Colonești înseamnă că se va circula de la Balș până la Colonești (limită județele Olt/Argeș) pe 72 de kilometri de Drum Expres.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata