Oficial! Ce spune Poliția despre descoperirea macabră de la Mihăești?

0

În ziua de 03 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit de un arbore care a căzut, în pădure, pe raza comunei Mihăești.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. DOI CĂRUȚAȘI AU SFIDAT ZECI DE ȘOFERI ȘI AU RĂMAS FĂRĂ „OBIECTUL MUNCII”!

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung și un tehnician criminalist.

Din verificările preliminare s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Mihăești, care se afla în teren cu vegetație forestieră de pe raza localității de domiciliu, împreună cu un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de o creangă a unui arbore, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări.

Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul bărbatului de 61 de ani.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata