Oficial! Dani Mocanu și fratele său – acuzați de tentativă de omor! Anunțul procurorilor!

0

Manelistul Dani Mocanu și fratele său sunt acuzați oficial de tentativă de omor, potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Cei doi au fost reținuți noaptea trecută pe Aeroportul Otopeni după ce s-au întors din vacanță, iar după audieri au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, mai anunță procurorii argeșeni.

„Cazul referitor la tentativa de omor din stația OMV Pitești, dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DANI MOCANU ȘI FRATELE SĂU – SĂLTAȚI DIN AEROPORT ȘI REȚINUȚI!

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul nopții de 23/24.08.2022, în urma administrării probatoriului, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș reținerea a două persoane acuzate, în calitate de inculpați, de săvârșirea infracțiunilor de omor, în formă tentantă, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 din C. Penal, și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din C. Penal, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 24.08.2022, urmează ca inculpații să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de luare față de aceștia a unor măsuri preventive” se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata