OFICIAL! Data la care intră pensiile în luna decembrie!

0

Daniel Baciu, preşedintele Casei Naţionale de Pensii, a anunțat recent când va începe plata pensiilor pe luna decembrie 2022. Oficialul anunță că anul acesta, de pe data de 2 decembrie, va începe livrarea pensiilor.

„Există foarte clar o convenție între Casa Națională de Pensii și Compania Națională de Poștă în care se spune foarte clar, acolo sunt stipulate termenele de livrare a pensiilor la domiciliu. Exact cu data de 1 ale fiecărei luni noi virăm pensiile către beneficiarii noștri, pensionarii. Deci, 1 fiind zi nelucrătoare, exact cu data de 2, deja pensiile vor fi achitate către beneficiarii noștri, pensionarii. Chiar am avut o discuție cu domnul director general al Companiei Naționale.

M-a asigurat domnul director că totul este în regulă și începând cu data de 2 decembrie vor fi achitate. Începând cu un intervalul 1-15 ale fiecărei luni, Compania Națională de Poștă trebuie să achite toate pensiile beneficiarilor noștri care au optat pentru această modalitate de plată, respectiv prin mandat poștal. Pe lângă acestea, mai avem și pensiile unde pensionarii au optat ca modalitate de plată prin cont bancar, unde se vor vedea și acestea în jur de data de 12-13 ale lunii.”, a anunţat recent preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata