Oficial din lumea farmaceutică medicală: ”Testul PCR iese pozitiv și la virusul gripei comune”

Într-un articol recent, citat de LifeSiteNews, dr. Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume și s-a retras de la Pfizer cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, a precizat faptul că testul PCR iese pozitiv și la virusul gripei comune.

Savantul arată că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, ceea ce face ca testul să fie mult mai puțin fiabil. Evident, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, mii de persoane au primit ordin să își strice viața și să se autocarantineze timp de 14 zile.

Bazându-se pe datele științifice, dr. Yeadon a conchis că din cauza unei expuneri anterioare la coronavirusul gripei comune, „o proporție importantă (30%) a populației a intrat în anul 2020 înarmat cu celule T, capabilă să se apere singură împotriva SARS-CoV-2, deși nu au avut niciodată acest virus”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.