Oficial! Dosar pentru omor în cazul criminalului mort la Dragoslavele!

0

Cercetările în cazul mâinii criminalului găsită sfârtecată la Dragoslavele au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Inițial, ancheta a fost demarată de către procurorii câmpulungeni, iar pe măsură ce au avansat cercetările, s-a dispus declinarea cauzei către PT Argeș, fiind schimbată și încadrarea din ucidere din culpă în omor.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT FILMAT DE PROPIUL FIU CÂND ÎȘI BĂTEA CU BESTIALITATE SOȚIA! IMAGINI DE COȘMAR!

„Având în vedere stadiul urmăririi penale efectuate la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cauza penală a fost declinată şi se află la acest moment înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar urmărirea penală se efectuează cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 din Codul penal” potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Vă reamintim faptul că mâna sfârtecată de animale a unui bărbat din București a fost găsită vineri noaptea, iar totul, se pare că ar fi o răzbunare din partea unui clan mafiot din Capitală. Potrivit surselor noastre, victima ar fi un bărbat care a fost condamnat în 1996 pentru lovituri cauzatoare de moarte și a petrecut câțiva ani buni în spatele gratiilor.

Din primele date descoperite de anchetatori, ar fi vorba despre un bărbat care ar fi intrat peste o familie pentru a fura, iar în momentul în care a fost prins a lovit o persoană care și-a pierdut viața ulterior. Nu este clar, în momentul de față unde s-a petrecut fapta, dar cert este că bărbatul, după eliberare s-a stabilit în București.

Ulterior, susțin unele surse judiciare, că acesta s-ar fi mutat în București, unde ar fi fost cooptat de un clan interlop renumit. Nici de această dată nu se poate spune, la momentul de față, ceea ce a făcut bărbatul, cert este că ar fi fost urmărit de către membrii clanului și prins în Argeș, unde ar fi fost ucis și tranșat, iar rămățițele ar fi fost împrăștiate în localitatea Dragoslavele.

Vineri noaptea a fost descoperită mâna dreaptă sfârtecată de animale, iar din momentul respectiv au fost demarate cercetările pentru stabilierea circumstanțelor. Căutările au fost făcute până la căderea serii de către polițiști, jandarmi, pompieri sau salvamontiști, dar fără rezultat. Restul cadavrului nu a fost descoperit, urmând ca de mâine echiepele să continuie căutările.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata