Oficial! Două piste noi de bicicletă în Pitești! Află unde!

Două noi piste de bicicletă vor fi create pe Bulevardul Republicii și pe strada Tudor Vladimirescu, potrivit unui proiect care a fost dezbătut și votat în ședința din această lună a Comisiei de Circulație. Această propunere a venit în contextul în care, în ultima perioadă, administrația locală a încercat să încurajeze transportul alternativ.

„În vederea încurajării folosirii bicicletelor, se propune crearea a două tronsoane de piste destinate special acestui tip de vehicule, după cum urmează:

-pe trotuarul b-dului Republicii începând din zona stației de așteptare călători de la Gara Sud, traversează strada Tudor Vladimirescu, continuă pe trotuar pană la intersecția cu strada Banu Mărăcine pe care o traversează, continuă pe troturul străzii C.A. Rosetti, traversează strada Târgul din Vale pană în dreptul magazinului Optinova

-pe trotuarul străzii Tudor Vladimirescu, începând de la intersecția cu b-dul Republicii, continuă pe sub podul de cale ferată până la intersecția cu str. Sergent Pantazescu, de unde continuă pe carosabil până la intersecția cu Aleea Elie Radu” se arată în hotărârea Comsiei de Circulație.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.