Oficial! Eugen Tomac nu este președinte PMP! Decizia Curții de Apel București!

0

Eugen Tomac nu este președinte al Partidului Miscarea Populară, au decis magstrații Curții de Apel în dosarul în care se judecă sistarea finanțării formațiunii politice de către Autoritatea Electorală Permanentă. Tomac a atacat decizia AEP din luna iulie, prin carte PMP nu a mai primit bani de la bugetul de stat, iar recent magistrații au decis să respingă acțiunea pentru că cererea a fost „formulată de o persoană care nu are calitate de reprezentant”.

„Admite excepția lipsei dovezii calității de reprezentant a reclamantului. Anulează cererea ca fiind formulată de o persoană care nu are calitate de reprezentant. Admite cererea de intervenție accesorie formulată în favoarea pârâtei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, calea de atac urmând a se depune la Curtea de Apel București. Pronunțată la data de 25.10.2023 prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței” se arată în decizia instanței.

„La Registrul Partidelor Politice este înregistrată o anumită persoană ca reprezentând partidul”

De asemenea,lipsa calității de reprezentant legal al lui Eugen Tomac a fost confirmată, încă de la luarea deciziei de sistare a plăților, de către Toni Greblă, președinte AEP. „În ceea ce priveşte documentele oficiale, la Registrul Partidelor Politice este înregistrată o anumită persoană ca reprezentând partidul, iar în urma unui congres care este contestat, o altă persoană se consideră îndreptăţită să reprezinte partidul”, a explicat preşedintele AEP decizia de a opri plata subvenţiei către Partidul Mişcarea Popolară.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata