Oficial! Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș! Când va fi prezentat oficial?

0

Marius Croitoru este de astăzi noul antrenor al FC Argeș, tehnicianul semnând în această după amiază contractul cu gruparea din Trivale. După o rundă de discuții în care conducerea clubului a acceptat o serie de modificări ale clauzelor contractuale, fostul antrenor al botoșănenilor și craiovenilor a devenit oficial noul tehnician al alb violeților. Croitoru va fi prezentat oficial, potrivit surselor noastre, în conferința de presă organizată joi, 27 octombrie, la Primăria Pitești de către edilul Cristian Gentea.

„Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești” a anunțat conducerea FC Argeș.

Deși, în ultima perioadă s-a zvonit și numele lui Constantin Gâlcă ca o propunere din partea lui Jean Vlădoiu, conducerea clubului din Trivale a decis să porneasă tratativele cu Croitoru, tratative care s-au finalizat cu succes în această după amiază.

Marius Croitoru s-a făcut remarcat la FC Botoșani, unde a antrenat echipa de patru ani. Ulterior, a fost pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova, de unde și-a dat demisia în urmă cu două săptămâni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata