Oficial! Primii artiști confirmați la Budeasa Festival! Ce nume mari vor urca pe scenă?

0

Vama, Cargo, My Queen Tribute by Dan Helciug, Mircea Baniciu sau Mircea Vintilă sunt doar o parte dintre artiștii care vor urca pe scena Festivalului Budeasa, unul dintre cele mai mari evenimente din județul Argeș, care se va desfășura în perioada 16-17 iunie. Din acest an, Folk In Festival a luat un nume nou, iar cu această schimbare a fost schimbat și formatul în care se va desfășura. Mai exact, în acest an nu se vor mai auzi exclusiv acorduri folk, ci chitările electrice și tobele mai agresive vor crea o atmosferă de neuitat pe plaja Veche din Budeasa.

„Cei mai tari artiști vor fi prezenți pe plaja din Budeasa în perioada 16-17 Iunie 2023! Vama, CARGO, My QUEEN Tribute By Dan Helciug, LUPII lui Alex Calancea, Antract, Mircea Vintila, Cristi Dumitrașcu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Oficial, Claudia Serdan, Dinu Olărașu și alte tinere talente vor încinge atmosfera și ne vor face să ne fie deja dor de următoarea ediție!” anunță organizatorii.

Iată cum a fost la ediția din 2022 a Festivalului Folk In: PRIMA SEARĂ DE FOLK IN: PE ȚĂNDĂRICĂ L-A LUAT VALU’ ȘI VINTILĂ A GĂSIT VINOVAȚII FĂRĂ VINĂ!

Festivalul Folk In, cel mai mare festival de folk-rock din Argeș, se transformă în Budeasa Festival începând din acest an! Două ediții cu un succes peste așteptări s-au desfășurat pe malul lacului Budeasa, unde mii sau chiar zeci de mii de spectatori au avut ocazia să vadă și să asculte artiști renumiți din România, precum Pasărea Rock, Mircea Vintilă, Țapinarii sau Fără Zahăr, iar în acest an se anunță o ediție cu multe surprize.

Astfel, în perioada 16-17 iunie, folk-ul va fi îmbinat cu rock-ul și cu „metalele grele”, iar locația binecunoscută se va transforma timp de două zile într-un punct de atracție pentru fanii genurilor muzicale. Mai exact, față de anii precedenți în care folk-ul a predominat pe scenă, de data aceasta s-au anunțat trupe de rock de calitate.

De precizat este faptul că Nicolae Rachieru, primarul comunei Budeasa, s-a implicat în organizarea festivalului încă de la prima ediție, a coordonat, a urmărit constant și s-a asigurat ca totul să iasă perfect, iar rezultatul final a fost unul peste așteptări pentru toată lumea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata