Oficial! Sala Polivalentă din Pitești va fi inaugurată cu Campionatul Național de Karate Ashihara!

0

Primăria municipiului Pitești a anunțat recent deschiderea oficială a Sălii Polivalente „Pitești Arena”. Inaugurarea va avea loc joi, 8 decembrie, cu o competiție națională de karate. Este vorba despre Campionatul National de Karate Ashihara care se va desfășura în Pitești, în perioada 8-10 decembrie.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ LA SPITALUL MIOVENI! TEHNOLOGIE AVANSATĂ PENTRU PACIENȚI!

Competiția se va desfășura pe pe 80 de categorii de kata și kumite, astfel încât vom avea parte de un campionat care nu a mai fost văzut pe meleagurile piteștene. Sute de sportivi s-au înscris până în acest moment la cea mai mare competiție sportivă care va avea loc cu ocazia inaugurării noiii Săli Polivalente din Pitești.

Campionatul Național de Karate Ashihara este organizat de Federația Română de Arte Marțiale în parteneriat cu Ministerul Sportului, Primăria Municipiului Pitești și Ashihara Karate Pitești. Miercuri, 7 decembrie, ora 14.00, va avea loc conferința de presă prilejuită de Campionatul Național de Karate, în sala de consiliu a primăriei. Participă Florentin Marinescu, presedintele FRAM și Mihai Vătafu, cocorganizator CNAK!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata